Майбутня Рада буде приречена і пропрацює не більше 2,5 років – астролог

Майбутня Рада буде приречена і пропрацює не більше 2,5 років - астрологНовообрана Верховна Рада навряд чи пропрацює відміряні їй п\’ять років, однак встигне змінити Конституцію. Таку думку в коментарі ТСН.ua висловив астролог Влад Росс.

\”Голосування у Верховну Раду сталося в аурі затемнення. Це говорить про те, що вона може не проіснувати всі 5 років. Швидше за все це максимум 2-2,5 роки. Тому майбутній парламент буде приречений, але може зробити нову Конституцію, і у нас Україна буде жити зовсім за іншою Конституцією. Вельми ймовірно, буде дуже багато змін тієї Конституції, яка ще за Кучми була зроблена\”, – каже Влад Росс.

Водночас астролог наголосив, що все залежатиме від того, коли відбудеться перше засідання нової Ради: \”Чи може вона дійсно бути повноцінною, де люди будуть об\’єднані одними ідеями, або вона знову стане розкольницькою\”.

У зв\’язку з цим, Влад Росс нагадав, що Верховну Раду 7-го скликання екс-спікер Володимир Литвин відкрив у сатанинський 29-й місячний день, на Місяці, що спадає.

Зазначимо, що раніше віце-прем\’єр Володимир Гройсман назвав приблизну дату першого засідання нової Ради – 1 грудня. \”Це буде важкий день, – каже Влад Росс. – Місяць буде сходитися з Ураном, це символ перевороту, несподіваних конфігурацій в Раді. Якщо вони відкриють 1 грудня Раду, то спочатку буде одна коаліція, а потім різко перевернеться в іншу коаліцію. І той уряд, який буде обрано, довго не проіснує. Максимум півроку. Таким чином, день знову не буде вдалий, тому що в парламенті будуть відбуватимуться різкі несподівані ситуації та зміни. Знову 9-й день, сатанинський\”.

Астролог порадив політикам перенести засідання на 2 грудня. До речі, у цей день спливає конституційний термін для новообраних депутатів залишити інші посади.

\”Це більш оптимальна дата. Десятий місячний день, символ щастя, удачі, процвітання. Місяць піде вже від руйнівного Урану і буде в хорошому стані, сприятливому поєднанні, відносно планети Венера. І згода у парламенті тощо. Якщо у них буде можливість перенести засідання на 2 грудня, це буде дуже добре\”, – впевнений Влад Росс.

При цьому астролог зазначив, що так само важливо і час відкриття засідання. Так, на думку Росса, кращим часом є 11-та година дня.

Як повідомлялося раніше, дату засідання нової Ради засекретили, щоб уберегтися від російських диверсій.

peredplata