У Росії вибухнула ще одна \”гаряча точка\”

Сьогодні у столиці Кабардино-Балкарії Нальчику введено режим контртерористичної операції. Про це повідомляє \”Інтерфакс\” з посиланням на оперативний штаб в КБР, передає Еспресо.TV\”

Начальником управління ФСБ Росії по КБР прийнято рішення про проведення з 7.45 контртерористичної операції та введення правового режиму КТО на частині території Нальчику, обмеженої вулицями Ашурова, Суворова, Ідарова і Кабардинській\”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в рамках операції на території діятиме низка спеціальних заходів і тимчасових обмежень.

Згодом стало відомо, що у п\’ятиповерховому житловому будинку в Нальчику силовики блокували чотирьох бойовиків.

\”Бандити заблоковані на третьому поверсі п\’ятиповерхового будинку по Кабардинській вулиці\”, – повідомили в правоохоронних органах.

Мешканців з будівлі евакуювали. У відповідь на пропозицію силовиків скласти зброю бойовики відкрили вогонь. Після цього було прийнято рішення про початок активної фази спецоперації.

В правоохоронних органах республіки повідомили, що, за попередніми даними, у приватному будинку знищено чотирьох бойовиків.

Нагадаємо, за даними російських ЗМІ, в ніч на 11 грудня Оперативний штаб комітету в Кабардино-Балкарії отримав інформацію про знаходження в одній з квартир в багатоповерховому будинку в Нальчику групи озброєних осіб, причетних до діяльності бандитського підпілля.

При спробі проведення перевірочних заходів бойовики обстріляли співробітників силових структур. Після цього було ухвалене рішення про початок активної фази спецоперації.
Фото www.infokart.ru

peredplata