Янукович міг знищити Межигір’я, якби знав, що не повернеться – Добкін

Екс-президент Віктор Янукович шалено любив Межигір\’я і підірвав би його, аби не був впевнений, що повернеться до України. Про це заявив екс-глава Харківської ОДА Михайло Добкін повідомляє ТСН.

Янукович міг знищити Межигір’я, якби знав, що не повернеться - Добкін

За словами одіозного регіонала, маєток був для колишнього президента та утікача дуже дорогим і він був готовий його знищити.

\”Він стовідсотково розраховував повернутися. Якби він знав, що не повернеться, він би підірвав Межигір\’я, спалив його, знищив. Таке воно йому було дороге\”, – заявив Добкін, якого цитує видання LB.ua.

Він додав, що коли люди екс-президента дізналися, що до маєтку їдуть озброєні активісти, вони забарикадувалися в одній з будівель і готові були відстрілюватися.

\”Спочатку Януковичу був дзвінок: мовляв, на Межигір\’я рухаються озброєні люди і його охорона, з тих, що залишилися на місці – забарикадувалася, у кількості семи осіб, здається – в якомусь ангарі, вони збиралися відстрілюватися. І ось Янукович по телефону, на повному серйозі, вирішував питання про те, що може бути послати туди за хлопцями вертоліт, евакуювати їх, але начебто залагодили так\”, – сказав Добкін.

peredplata