Кобзон пишається, що потрапив до чорного списку \”патріотів\”

Йосип Кобзон, якого ЄС вніс до розширеного чорного списку, пишається, що опинився \”в компанії російських патріотів\”, але чекає відповідних заходів від російської влади по відношенню до європейських громадян

Про це в понеділок розповів журналістам сам артист СРСР і депутат Державної думи Росії Кобзон, передає Еспресо.TV з посиланням на ТАСС.

\”Настрій мені цим зіпсували, звичайно. Я збирався на лікування за кордон, але що ж, будемо лікуватися тут. Я пишаюся, що опинився в компанії людей, яким не байдужа доля Росії і доля моєї батьківщини – Донбасу\”, – сказав він.

Кобзон відзначив, що тепер чекає відповідної реакції від Росії.

\”Вони своїми санкціями порушують права і свободу людей\”, – сказав Кобзон.

Депутат Держдуми, керівник московського відділення КПРФ Валерій Рашкін заявив, що пишається включенням в оновлений чорний список Євросоюзу.

\”Я пишаюся тим, що мене включили в список, почесний (список), я вважаю\”, – сказав він.

Рашкін пояснив, що вважає список санкцій ЄС \”списком борців з фашизмом\”.

\”Історія все поставить на свої місця, як поставила в 45-му році\”, – додав він.

Рашкін нагадав, що активно допомагає \”товаришам\” з Донбасу, зокрема, гуманітарною допомогою.

Нагадаємо, сьогодні набули чинності нові санкції Євросоюзу – до оновленого \”чорного списку\” ЄС увійшли 19 осіб – депутати Держдуми Кобзон та Рашкін, два заступники міністра оборони Росії Анатолій Антонов і Аркадій Бахін, заступник начальника Генштабу ЗС РФ Андрій Картаполов, терористи, відомі під псевдонімами Моторола і Гіві, а також ряд польових командирів та чиновників \”урядів\” \”ДНР\” та \”ЛНР\”.

peredplata