Бойовики атакують Дебальцеве за підтримки артилерії і бронетехніки

Частина Дебальцевого захоплена бойовиками, у місті тривають вуличні бої. Про це повідомляє канал 112 з посиланням на прес-службу Генштабу.

\”У місті Дебальцеве Донецької області тривають вуличні бої, повстанці атакують місто штурмовими групами, при підтримці артилерії і бронетехніки. Частина населеного пункту захоплена бандитами\”, – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що сили АТО здійснюють маневр підрозділами і вогнем та стримують атаку бойовиків.

Раніше в МВС Донецької обл. заявили про необхідність використання важкого озброєння у Дебальцевому. З неофіційних джерел стало відомо, що бойовики захопили Дебальцевський міськвідділ міліції і залізничний вокзал. Однак у МВС спростовують інформацію про захоплення бойовиками будівлі міськвідділу міліції у Дебальцевому.

Зазначимо, сили АТО під Дебальцевим знаходяться в мішку. АТЦ, Міноборони і Генштаб запевняють, що \”котла\” немає, називаючи ситуацію в районі Дебальцевого то контрольованою, то складною, то \”оперативним оточенням\”.

За даними АТЦ, село Логвинове обстрілюється обома сторонами конфлікту, а тому утримувати його не можливо. Населений пункт дає можливість контролювати трасу Артемівськ-Дебальцеве, якою сили АТО здійснюють постачання угруповання військ у Дебальцевому. Там досі тривають безперервні бої.

peredplata