У МВС РФ підтвердили факт вбивства в Москві Бориса Юхимовича Нємцова.

У МВС РФ підтвердили факт вбивства в Москві Бориса Юхимовича Нємцова.Російський опозиціонер Борис Нємцов застрелений ввечері 27 лютого в центрі Москви.

Нємцов вважав можливим повторення українського Євромайдану в Росії

Невідомий чотири рази вистрілив у Бориса Нємцова. Від отриманих поранень політик помер.

РЕН ТВ з посиланням на свої джерела повідомляє, що злочин стався на Великому кам\’яному мосту. Відзначається, що в Нємцова кілька разів вистрілили з автомобіля білого кольору.

Вічна пам\’ять Борису Нємцову. Путін позбавляйється своїх конкурентів за допомогою терору.

Єдиний свідок вбивства Бориса Нємцова – фотомодель із Києва Анна Дурицька. Про Дурицьку відомо, що їй 24 роки, вона модель з Києва. Дівчина перебувала поруч з Борисом Нємцовим в момент його вбивства – вони прогулювалися від Кремля до Болотної площі, коли на Великому Москворецькому мосту політика розстріляв кілер.

Тіло убитого російського опозиціонера Бориса Нємцова лежить на цементі \”Великого кам\’яного мосту\”. Лежить неподалік \”Лобного місця\” (місця страти заколотників), що на Червоній площі перед Кремлем. Російські слідаки не квапились. Чекали доки з\’їдуться журналісти. Потім вони перед об\’єктивами телекамер окресли тіло, роздягли його. Було видно кульовий отвір і кров в області 12-го міжребер\’я. Після цього тіло було запаковане в целофановий мішок і покладено в автомобіль швидкої допомоги. І все це перед телекамерами. Дехто з очевидців каже, що московські мусора наче смакували цей процес.

Ростислав Демчук

peredplata