Путін розповів, як окупував Крим і рятував Януковича

Путін розповів, як окупував Крим і рятував ЯнуковичаПодробиці операції він виклав у фільмі \”Шлях на Батьківщину\”.

Президент Росії Володимир Путін зізнався, що у лютому минулого року він дав доручення провести спецоперацію по анексії Криму і приклав руку до втечі позбавленого звання президента України Віктора Януковича.

Подробиці операції він виклав у фільмі \”Шлях на Батьківщину\”, який \”скоро\” вийде в ефірі телеканалу \”Росія 1\”, повідомляє \”Інтерфакс\”.

В анонсі фільму Путін розповів, що в ніч на 23 лютого 2014 року він провів нараду з керівниками спецслужб і міністерства оборони, на якому \”поставив перед ними завдання врятувати життя президента України\”. На його думку, Януковича \”просто знищили б\”. Путін запевнив, що російські спецслужби готові були \”дістати\” Віктора Януковича \”прямо з Донецька, по суші, з моря та з повітря\”.

Для порятунку президента України силовики хотіли використовувати великокаліберні кулемети, \”щоб довго не розмовляти\”, – розповів Путін. \”Ми закінчили близько семи годин ранку. І, прощаючись, я всім колегам сказав: ми змушені почати роботу щодо повернення Криму до складу Росії\”, – сказав Володимир Путін. Нагадаємо, Путін раніше заявляв, що Росія не нападала на Крим.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/putin-rozpoviv-yak-okupuvav-krim-i-ryatuvav-yanukovicha-414065.html

peredplata