У Росії українську співачку облили зеленкою: \”Це тобі за Новоросію, бандерівко!\”

У Росії українську співачку облили зеленкою: "Це тобі за Новоросію, бандерівко!"У Хабаровському краї керівницю українського хору \”Криниця\” Наталю Романенко облили зеленкою, заявивши, що це їй відплата за \”Новоросію\”. Після нападу жінка звернулася до поліції. Про це повідомляє ТСН.

\”На площі Блюхера о 17:00 двоє хлопців облили мене зеленкою зі словами\” Це тобі за Новоросію, бандерівка! \”, – написала у соцмережі Романенко, яка також очолює громадську організацію у Хабаровську \”Украинское землячество \”Криниця\”, повідомляє \”Радио Свобода\”.

Після нападу жінка звернулася до поліції.

Ще у 2014 під час Революції Гідності в Україні Романенко їздила до родичів у Київ. Після чого її затримали у Хабаровському аеропорту спецслужби та кілька годин допитували про Майдан.

Пізніше на телебаченні з\’явився ролик, на якому жінка засудила події в Україні. Проте пізніше Романенко заявила, що її змусили записати таке відео.

Одразу після цієї заяви жінку звільнили з військового ансамблю пісні і танцю Росії та порушили проти співачки дві кримінальні справи.

Нагадаємо, раніше на мітингу-концерті, присвяченому річниці анексії Криму, президент Росії Володимир Путін назвав українців та росіян \”одним народом\”.

peredplata