П\’ять новин, які ви могли проспати

П'ять новин, які ви могли проспатиРезолюція Конгресу США на підтримку України і подробиці поховання Януковича-молодшого — серед головних новин ночі.

1. Палата представників Конгресу США прийняла резолюцію, що закликає президента Барака Обаму надати Україні летальне оборонне озброєння. Резолюцію підтримали 348 конгресменів, проти виступили 48 законодавців. Автори документа стверджують, що існування незалежної, демократичної і процвітаючої України є в національних інтересах Сполучені Штати Америки.

2. На похованні сина екс-президента України Віктора Януковича-молодшого, яке відбулося у Севастополі, представники спецслужб затримали журналіста російського телеканалу РЕН ТВ. Його не відпускали доти, поки не закінчилася церемонія.

3. У вівторок, 24 березня, з 9.00 в Україні відключать цифрове телебачення. Концерн радіомовлення, радіозв\’язку і телебачення призупинить надання послуг з обслуговування передавачів провайдеру цифрового телебачення ТОВ \”Зеонбуд\”, який приписують сину екс-президента Олександру Януковичу. Причиною такого кроку стали борги компанії перед Концерном.

4. Мати та сестра Надії Савченко приїхали до Берліну за допомогою у звільненні української льотчиці. Марія та Віра Савченко зустрілися з депутатами Бундестагу, німецькими правозахисниками і журналістами.

5. Фотосервіс Instagram запустив новий колаж-додаток Layout, який дозволяє користувачам просто і майстерно організувати серію зображень в одне фото. Layout дозволяє комбінувати до дев\’яти зображень в шаблони, які автоматично генеруються.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/p-yat-novin-yaki-vi-mogli-prospati-417180.html

peredplata