Не будьте байдужими! Підпишіть і поширте, будь ласка.

Не будьте байдужими! Підпишіть і поширте, будь ласка.П Е Т И Ц І Я
Міністру закордонних справ Республіки Польща
П-ну Гжегожу Схетина
Minister Spraw Zagranicznych RP
Pan Grzegorz Schetyna
00 – 580 Warszawa
Al. J. Ch. Szucha 23
Шановний пане міністр,

Два дні тому з\’явилася інформація про те, що група мотоциклістів з Криму (під назвою «Нічні вовки») має намір наприкінці квітня проїхати по території Польщі до Чехії і далі до Німеччини. Як Вам, безсумнівно, відомо, керівникові групи, неякому Олександру Залдостанову заборонено в\’їзд в США.
Це пов\’язано з санкціями щодо Росії за анексію Криму і військові дії в Східній Україні. Залдостанов і його група підозрюються в тому, що брали активну участь в агресії Російської армії в Криму і в розпалюванні війни в Україні. Інформація про плани групи «Нічні вовки» проїхати через всю територію Польщі вже викликала емоційну реакцію громадян Польщі.
Якщо прикордонна охорона Республіки Польща впустить до Польщі пару сотень агресивних російських шовіністів, то стануть можливими потенційні провокації з їхнього боку, що Москва використовує потім проти Республіки Польща.
Тому ми вимагаємо категорично заборонити видачу польських віз і в\’їзд на територію Республіки Польща громадянину РФ Олександру Залдостановим і його підлеглим. Якщо візи ужо були видані, ми вимагаємо анулювати їх, а також публічно повідомити про те, який консулат Польщі їх видав і на якій підставі.
Розраховуємо на рішучі дії в цьому питанні.
Польща, 10 квітня 2015
Петиція для підпису тут:
http://linkis.com/petycjeonline.com/CGR0C

peredplata