Тимошенко поклали в палату

Екс-прем\’єра Юлію Тимошенко переведено до палати медико-санітарної частини Київського СІЗО для проходження лікування.

Про це йдеться в повідомленні Державної пенітенціарної служби.

\”У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт в Київському слідчому ізоляторі Тимошенко 25 листопада було тимчасово переведено до іншої камери, умови якої були не гіршими, ніж в попередній камері\”, – запевнили в службі.

\”29 листопада 2011 року, Тимошенко переведено до однієї з палат медико-санітарної частини Київського СІЗО для проходження призначеного курсу лікування\”, – заявили в прес-службі.

\”Побутові умови в цій камері (в тому числі і температурний режим) відповідають європейському рівню, а також вимогам національного законодавства та міжнародним стандартам\”, – уточнили тюремники.

Як відомо, 28 листопада президент Віктор Янукович доручив провести обстеження й лікування Юлії Тимошенко на європейському рівні.

\”Наразі стан здоров’я Тимошенко медперсоналом СІЗО визначається як такий, що не погіршився за останні декілька днів та відповідає перебігу наявного захворювання. В теперішній час вона проходить в повному обсязі призначений комісією МОЗ України курс лікування\”, – йдеться в повідомленні.

\”У вівторок з 14.00 години в одному із слідчих кабінетів на території медико-санітарної частини Київського СІЗО проводиться зустріч Тимошенко зі своїм захисником Власенком\”, – уточнили в службі..

Як відомо, раніше захисник Тимошенко Власенко заявив, що Тимошенко перевели в камеру, де дуже холодно.

Джерело Українська правда

peredplata