Клюєв хотів втекти в Австрію. Прикордонники не пустили

Українські прикордонники діяли в рамках закону, не давши народному депутату Сергію Клюєву , покинути Україну. Про це сьогодні на брифінгу повідомив помічник глави ДПСУ Олег Слободян, передає ЛІГАБізнесІнформ .

\”ДПСУ діяла в законній площині. Причина відмови була вказана в рішенні про відмову у перетинанні державного кордону України. Але Клюєв відмовився брати це рішення з рук представників ДПСУ\”, – сказав він.

Також Слободян додав, що причина відмови була вказана в рішенні, отриманому від правоохоронних органів, і додав, що не в компетенції прикордонної служби вказувати причину невипуску за кордон.

Крім того, Слободян додав, що Клюєв намагався вилетіти з аеропорту \”Бориспіль\” до Відня вчора близько 13:00, але його не пропустили співробітники ДПСУ. Слободян зазначив, що під час бесіди Клюєва з прикордонниками конфліктних ситуацій не виникло.

Як відомо, депутати Верховної Ради більшістю голосів підтримали питання про зняття недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Сергія Клюєва .

peredplata