Заколот проти Януковича реалізується з Буковини

Заколот проти Януковича реалізується з БуковиниВлада панічно боїться проведення загальнонаціонального мітингу акції «Україна проти Януковича» в Києві.

Протягом усього часу проведення акції, під час якої понад мільйон українців сказали «Ні!» Януковичу, влада через своїх васалів на місцях намагалася залякати активістів, членів партії та людей, які не побоялися прийти до наметів «Фронту Змін» і поставити свій підпис під листівкою «Я проти Януковича!» Їх забирали у відділки міліції, на них нападали, їм погрожували розправою.

Але влада не налякала людей. Понад мільйон українців не побоялися поставити свій підпис під словами «Я проти Януковича»,

Сьогодні в багатьох регіонах України керівництво ДАІ збирає перевізників і під загрозою закриття бізнесу забороняє везти людей на всеукраїнський мітинг в Київ на Михайлівську площу.

1 грудня влада запустила ще одну брудну технологію з дискредитації політичної партії «Фронт Змін». В інтернет-ресурсі «БукІнфо», який контролюється ставленником Януковича на Буковині Михайлом Папієвим, була запущена бридка підробка телефонограми нібито з адміністрації президента. В ній нібито містить прохання до місцевої влади сприяти лідерові «Фронту Змін» зібрати мітинг в Києві.

Автори підробки навіть не потрудилися звести одне з одним: вона датована 01 листопада 20__ невідомого року. У той час як заявку на проведення акції «Фронт Змін» подав 17 листопада 2011 року. Тому а ні 1 листопада 2001-го, а ні 1 листопада 2004-го, а ні навіть 1 листопада 2011 року адміністрації президента про дату проведення акції не могло бути відомо.

Дивує також, що адміністрація президента Януковича розсилає телефонограми щодо сприяння акції «Україна проти Януковича». Це може свідчити тільки про одне: це змова проти Януковича в його найближчому оточенні!

Примітно, що першою до участі в заколоті проти Януковича відгукнулася Буковина.

Заколот проти Януковича реалізується з Буковини

peredplata