Анна Гебельсівна з Георгієм Іванесковичем рулять

Анна Гебельсівна з Георгієм Іванесковичем рулятьНа Буковині почалися великі провокації проти «Фронту Змін» та особисто Арсенія Яценюка. До виборів ще далеко, а конкурентів опозиціонерів уже б’ють без правил.

Тільки-но «Фронт Змін» розпочав акцію зі збору підписів «Україна проти Януковича», відразу з’явилися голубі намети, – у них люди з кріликами і підписними листами «Чернівці проти Яценюка». Звичайно буковинська жаба собі також підставила ногу, коли кували коня. Бо трохи не співрозмірні акції та організатори.

Там ціла Україна проти Януковича, а тут тільки одне місто (250 тисяч населення) проти Яценюка. Там на прицілі України президент, а тут – лідер опозиційної партії. Там підписалося майже два мільйони людей, а тут – менше 10000. Там у столиці 3 грудня грандіозну акцію проводять на Михайлівській площі з десятками тисяч тих, хто проти Януковича. Тут до міськради прийшов Мойсов з трьома активістами і одним кріликом. Та ще й, насамкінець, прокол у губернаторстві Папієва стався. Журналісти підловили провокаторів акції «Чернівці проти Яценюка». Як з’ясувалося, прес-релізи, оголошення, запрошення на прес-конференції, які організовував Мойсов з кріликом, виходили з одного й того ж комп’ютера, що й колись прес-релізи ОДА. Комп’ютер у властивостях електронного листа мав назву bogdan. І знаходиться він в управлінні внутрішньої політики, де керує Анна Мальона, а раніше Богдан Онуфрик. Напевне, за його іменем назва комп’ютера і збереглася.

Тож Мойсов з кріликом не був ведучим і не був самостійним. Його вели і ним керували з Чернівецької ОДА.

Далі більше. «Фронт Змін» таки зібрав чимало підписів проти Януковича. Акція «Україна проти Януковича» мала великий резонанс у державі.
Люди підтримали фронтовиків Яценюка. Коли підтримка опозиції переходить допустимі межі, на Буковину приїжджає ще один опозиціонер, голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко. Він також донедавна вважався соратником Яценюка. А тут ніби підмінили людину і політика: на всіх перехрестях почав критикувати Яценюка і партію «Фронт Змін». Два дні перебування на батьківщині Арсенія Петровича Гриценко присвятив негативу на свого колегу. Ніби приїхала сюди Ганна Герман чи Наталія Вітренко, чи, у крайньому випадку, Михайло Чечетов з партії регіонів, а не Анатолій Гриценко з «Громадянської позиції». Його позиція повністю співпала з позицією партії регіонів щодо «Фронту Змін» і його лідера Арсенія Яценюка.
Напевне, все ж таки Яценюк в Україні набирає серйозної політичної ваги, коли регіонали проти нього налаштували навіть Анатолія Гриценка. Яценюк стає смертельною небезпекою для Януковича і його оточення.

Гриценко у Чернівцях ніби говорив словами Михайла папієва. Тому у мене виникло закономірне запитання до нього:
– А чи зустрічалися ви зі своїм колишнім колегою (обоє були міністрами) Михайлом Папєівим?
– Ні, – відповів Гриценко.
– А чи будете мати зустріч?
– …

Щось не дуже впевнено говорив пан Анатолій. З чого й можна зробити припущення, що така зустріч відбулася. Тим паче, що час приїзду Гриценка співпав з появою провокативної інформації, яку ОДА «злила» на підконтрольні їй інтернет-сайти. Йдеться про те, що нібито з адміністрації президента надходять телефонограми (а чому вони друковані? Невже телефонні розмови вже друкують?, – П.К.), якими змушують органи влади і міліцію допомагати опозиції їхати в Київ на акції протесту проти (?!) Януковича. Так! Так! Саме проти свого президента Януковича адміністрація влаштовує акції протесту…

Повний маразм. І велика провокація Анни Гебельсівни та Георгія Іванесковича. А Папієву за те треба буде відповідати.

Петро Кобевко

peredplata