Вже є \”внуки війни\”. Скоро з\”являться внуки Святослава

Вже є "внуки війни". Скоро з"являться внуки СвятославаУ п\’ятницю, 02 грудня, 17:30 в р. Запоріжжя відбувся мітинг пам\’яті загиблого напередодні в м. Донецьку чорнобильця Геннадія Конопльова. Активну участь у ньому взяла Запорізька обласна громадська організація \”Онуки війни\”.

Після мітингу, близько 18:20 на вул. Миру мене побили троє невідомих мені чоловіків. Вони били мене в груди і спину з криками: \”Ми тобі, сука, покажемо пільги!\” Думаю, що це були дурні представники тієї категорії населення, яка вже має пільги і не хоче ділитися пільгами. Адже пільг на всіх не вистачить. Але ми від свого не відступимося. Підтримуючи інших пільговиків, будемо вибивати преференції собі. Разом ми сила! Не допустимо ворожнечу між пригніченим людом, переможемо олігархів, доб\’ємося кращого життя для себе, наших дітей і онуків!
Запорізька організація \”Онуків війни\” вже зареєстрована! Сотні людей дзвонять мені з усіх кінців України з підтримкою наших ідей. Онуки війни з інших регіонів -єднайтеся! Готуємо похід на Київ. Нехай нас б\’ють, пресуют, але ми не здамося! Перемога – за нами! Нас не зупинити!
Керівник ЗООО \”Онуки війни\”, голова оргкомітету Всеукраїнського ГО \”Онуки війни\”
Михайло Аніщенко 099-94-515-34

peredplata