Активісти розтрощили огорожі котеджів Олеся Довгого, Анатолія Кінаха та Юрія Бойка

Активісти розтрощили огорожі котеджів Олеся Довгого, Анатолія Кінаха та Юрія БойкаСьогодні декілька десятків активістів у балаклавах і чорних футболках із написом \”СМЕРЧ\” розтрощили на берегу Дніпра огорожі котеджів Олеся Довгого, Анатолія Кінаха та Юрія Бойка.

Десятки гектарів київських пляжів неподалік села Вишеньки було передано у власність ТОВ “Ексім груп лімітед”, яка належить родині Олеся Довгого. Місцеві мешканці стверджують, що деякі зі збудованих палаців належать Юрію Бойку та Анатолію Кінаху, повідомляє у соцмережі активіст Сергій Мельниченко, інформують ”Вікна”.

— Селяни, дачники та відвідувачі пляжів, вкрай обурені зухвалістю та вседозволеністю олігархів, які прихватизували пляжі Дніпра та перекрили людям доступ до ріки, звернулися про допомогу до активістів СМЕРЧу. З допомогою активісти не забарилися. Так сьогодні в обід кількадесят активістів СМЕРЧ у чорних футболках та балаклавах з кувалдами в руках вмить знесли бетонну огорожу навколо однієї з забудов. Активісти навіть не сподівалися на такі оплески вдячних людей, — твердить Сергій Мельниченко.

Руйнівна хвиля народного гніву перекинулася і на сусідні маєтки олігархів. Самотужки було розчищено доступи до Дніпра у інших вимурованих фортецях буржуїв.

20 червня активісти в аналогічний спосіб звільнили від будівельної огорожі один з пляжів Дніпра у Гідропарку.

http://vikna.if.ua

peredplata