«Правий сектор» і національно-визвольний рух

«Правий сектор» і національно-визвольний  рух Минулого вівторка розпочався третій Майдан в Україні.

«Правий сектор» не зміг і не захотів більше терпіти владі, котра розпочала репресії проти патріотів України. І все через те, що люди почали вимагати реальних реформ, а не замилювання очей. Зараз у державі процвітає корупція, бандитизм, панування антиукраїнських кланів. «Правий сектор» попросив зупинити антиукраїнство на всіх рівнях влади. Не слухали.
І спалахнуло повстання у Мукачевому. Патріоти пішли у ліси. А на Закарпаття наїхало військової техніки стільки, скільки не було навіть на Донбасі, де уже півтора роки ведеться війна. Мєнти в Україні чинять «беспрєдєл». І їм все сходить з рук. Минулого березня вбили патріота Музичка у Рівному. А через рік взяли на хабарі того прокурора, якого Музичко тягав за краватку і показував нації, хто такий прокурор «Кака». Хто відповість за смерть патріота?!
«Правий сектор» шукає відповіді на наболілі проблеми України. Чому Медведчука досі не арештували? Адже всім уже відомо про його антиукраїнську діяльність.
«Правий сектор» вийшов на Майдан. Там він вимагав проведення референдуму, де будуть питання:
1. Недовіра владі.
2. Війна Росії з Україною мусить бути названа війною, а не АТО.
3. Повна блокада окупованих територій.
4. Скасування Мінських домовленостей і легалізація добровольчих батальйонів.
Від 21 липня «Правий сектор» перейменовано на «Національно-визвольний рух «Правий сектор».
Різні думки і судження висловлюють про з’їзд та мітинг. Одні кажуть, що було достатньо людей для нового Майдану, а інші, що недостатньо. Хтось каже, що було кілька сотень, а хтось нарахував кілька десятків тисяч. Але ніхто досі не загострює увагу на тому, що це бойові підрозділи, які зуміли зупинити російсько-фашистську навалу, відбити атаки озброєних до зубів російських найманців. Вони навчилися воювати. І вони озброєні, структуровані, дисципліновані і патріотичні.
Для того, аби навести порядок в Україні потрібно 999 патріотів. А «Правий сектор» має 17 батальйонів. (1 батальйон – 500 чол. – П.К.)
Порядок буде.
(далі буде)
Петро Кобевко
Р.S. «Правий сектор» відмовився брати участь у місцевих виборах. Вони готують референдум.

peredplata