Москаль відправив трьох затриманих контрабандистів до військкомату

Москаль відправив трьох затриманих контрабандистів до військкоматуУ Закарпатській області затримано трьох жителів Берегівського району, які намагалися переправити до Угорщини дев\’ять ящиків цигарок.

Про це повідомляє офіційний сайт глави Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

«Вчора (28 липня) увечері мукачівські прикордонники спільно з угорською прикордонною службою затримали трьох жителів Берегівського району, які намагалися переправити до Угорщини дев\’ять ящиків цигарок. Цигарки знаходились в автомобілі УАЗ без номерних знаків і документів », – йдеться в повідомленні.

Москаль інформує, що затримання відбулося на ділянці зеленого кордону поблизу контрольно-пропускного пункту «Лужники», за даним фактом складено адміністративний протокол.

«Після документації правопорушення всіх трьох затриманих (які виявилися чоловіками призовного віку) відправили до військкомату для мобілізації», – підкреслив він.

Губернатор Закарпаття додав, що на ділянці зеленого кордону контрольованій Чопським прикордонним загоном, спроб контрабанди або переправлення нелегалів не зафіксовано.

Нагадаємо, що вчора Москаль заявив про те, що контрабанда цигарок в Закарпатті за останні десять днів фактично зупинена. Раніше глава Закарпатської ОДА заявив, що основним постачальником цигарок для контрабанди є Львівська тютюнова фабрика.

peredplata