Український десантник: “Спасибі всім, хто вчора поламав стереотип про фонтани та інше л*йно”

Український десантник: “Спасибі всім, хто вчора поламав стереотип про фонтани та інше л*йно” На відміну від російських ВДВ-шників, які традиційно вже відсвяткували вчора професійне свято у фонтанах, з пиятикою та бійками, українські десантники повели себе набагато адекватніше та виважено.

2 серпня українці святкували День високомобільних десантних військ.

Українські десантники розбивають стереотипи про купання у фонтанах і святкові пиятики. День десантника для них – це привід вшанувати пам’ять загиблих друзів і допомогти молодим бійцям.

“Це свято дорожче за день народження, краще за Новий рік і, напевно, прекрасніше від зустрічі однокласників. Раз на рік, у цей день, усі десантники одягають формений берет. Сьогодні ми заряджаємося енергією і здоров’ям” -розповідають самі учасники свята.

Один із них Валерій Ананьєв на своїй сторінці у Facebook вирішив подякувати всій “десантурі” за достойну поведінку під час вчорашнього свята, передають Патріоти України.

“Спасибо всем огромное за поздравления, и спасибо всем, кто вел себя вчера достойно, не упал лицом в грязь, и поломал стереотип о фонтанах и прочем г#вне. С опозданием конечно, но вас тоже всех хочу поздравить с прошедшим праздником, уважаемые коллеги )” – написав він.
Джерело: http://patrioty.org.ua/ukrayinskiy-desantnik-spasibi-vsim-hto-vchora-polamav-stereotip-pro-fontani-ta-inshe-l-yno/

peredplata