«Самопоміч» має намір висунути кандидатів для участі в виборах у всіх областях України

«Самопоміч» має намір висунути кандидатів для участі в виборах у всіх областях України«Самопоміч» братиме участь у місцевих виборах в усіх областях України, правда, не в усіх містах, і оприлюднюватиме прізвища всіх потенційних кандидатів до офіційного висування.
Про це повідомив заступник голови фракції «Самопоміч» Олег Лаврик.

“У тих містах, де в нас є сильні команди, у тих містах, де команди готові брати на себе відповідальність за розвиток громади, у тих містах «Самопоміч» однозначно буде висувати своїх представників”, – сказав Лаврик.

Він наголосив, що при формуванні списків кандидатів «Самопоміч» не включає до них людей, які мали дотичність до партії регіонів чи комуністичної партії, які мають проблеми із законом, або причетні до корупції.

“Крім того, при формуванні списків «Самопоміч» застосовує процедуру, коли ми не включаємо в списки людей, які вже хоч раз у якійсь каденції були депутатами районних, міських або обласних рад, і даємо їм можливість бути представленими у співвідношенні не більше 10% від кожної ради. «Самопоміч» є соціальним ліфтом для молодих активних людей, які хочуть прийти до влади у своїх містах і наводити там порядок”, – сказав він.

Прізвища усіх, кого «Самопоміч» ймовірно підтримає на місцевих виборах будуть оприлюднені на сайті Об’єднання, щоб громади могли дати оцінку кандидатам ще до їх висування на посади.

«Оприлюднюючи прізвища людей, яких «Самопоміч» має намір підтримати на виборах, ми з одного боку ще раз демонструємо принципи відкритості, які є для нас фундаментальними, з іншого – закликаємо громади перевірити, чи запропоновані кандидати відповідають принципам Об’єднання «Самопоміч», – констатував він.

peredplata