Львів проти Москви. А Чернівці?..

Львів проти Москви. А Чернівці?..

Громадські організації ініціюють проведення безстрокової акції по звільненні Львова від російських товарів, послуг та будь – яких економічних відносин з країною агресором.
Сьогодні 17.08. з 11.00. громадські організації «Рабів до раю не пускають», «Розвиток громади», «Самооборона Львівського Євромайдану», ГО «ВКРМ» та ряд інших громадських організацій та активістів Львова відвідають «банки кремля» з попередження про виселення з території Львівської області.
Об’єднавшись заради акції «Звільнимо Львів від торгівельної та економічної окупації» на спільному зібранні,громадські активісти 14.08. обговорили проблематику відсутності виконання постанови Львівської міської ради про маркування російських товарів та послуг. На сьогодні постава велика проблема ідентифікації російських товарів та послуг, виробники яких навчились вміло «перемарковувати» свої товари. Багато магазинів та супермаркетів на сьогодні НЕ здійснюють маркування товарів а порядок ідентифікації послуг взагалі ВІДСУТНІЙ!
Тому на круглому столі було прийнято рішення про радикальні протести проти російських товарів та банків. Отже, силами громадських активістів плануємо:
1. провести ретельну ідентифікацію російських товарів по штрих-кодах та відомостях, вказаних у сертифікатах відповідності, де міститься інформація про країну-виробника;
2. Скерувати відкритий лист на членів Української торгової асоціації та більшість торговельних мереж роздрібної торгівлі країни, із закликом, об’єднатись, проявити патріотизм та підтримати ініціативу щодо звільнення мереж від російських товарів;
3. передати звернення керівникам проросійських банків з вимогою «виселення з території Львова» до 24 серпня;
4. подати звернення до депутатів міської та обласної ради з вимого висловлення їхньої позиції щодо присутності російських банків та продажу російських товарів на Львівщині;
5. Встановимо знак громадської якості на магазинах та українських банках, які підтримають нашу ініціативу.
Інформаційно, ми бачимо санкції збоку країн ЄС та США, а реальних санкції з боку нашої держави так і не бачимо лише порожні розмови про розроблення законів та механізмів. Поки наші чиновники думають ми повинні рятувати державу від поширення зарази. Тому ініціатива повного виведення з продажу російських товарів та «виселення» проросійських банків – це своєрідні санкції проти агресора з боку українців.
Приєднуйся до визвольного руху напиши про товари та послуги на нашій сторінці і ми разом звільнимо Львів від російської торгівельної окупації.
Координаційний телефон : +38 (093) 727 1111 – Іван Спринський

У Чернівця у самаому центрі міста під вікнами мера хиве і процвітає СБЕРБАНК РОСІЇ. А обленерго продане українофобу депутату держдуми Росії Бабакову.

Газета \”ЧАС\” неодноразово звертала увагу влади і патріотів про шкоду російських загарбників. Але окрім соромязливих пікетувань приміщення сбербанку патріоти ні на що більше не спромоглися. А влада наша схоже навіть потурає діятьності окупаційних російських банків та депутатів на території Чернівецької області.

peredplata