Партія «Єдність» висунула Олександра Омельченка кандидатом на посаду київського міського голови

Партія «Єдність» висунула Олександра Омельченка кандидатом на посаду київського міського голови12 вересня в Києві відбувся 11-й черговий з’їзд Української партії «Єдність», який висунув Олександра Омельченка кандидатом на посаду міського голови столиці.

На з’їзд прибули близько 200 делегатів з 22-х областей України. За пропозицією депутата Київради Костянтина Ялового вони одноголосно підтримали висування голови партії Олександра Омельченка на посаду мера Києва.

Сам Олександр Омельченко підкреслив, що його головне завдання в якості градоначальника буде реалізація справжніх реформ, які дадуть людям нову якість життя.

«Сьогодні в уряді багато говорять про непопулярні реформи. І ми бачимо, що такі реформи – це шлях до бідності сотень тисяч киян та мільйонів українців. Людям вони не потрібні. Партія «Єдність» та я особисто здійснимо популярні народні реформи, які піднімуть рівень життя людей, дозволять киянам забезпечити власні родини та майбутнє своїх дітей», – заявив Олександр Омельченко.

Він наголосив, що стержень ідеології партії «Єдність» – це інтереси конкретної людини.

«Ми не розкидаємось красивими фразами, а робимо кроки для того, щоб кияни отримували достойні зарплати, соціальний захист був на якісному рівні, розвивалася інфраструктура міста, а підприємці вкладали сюди свої гроші. Моя програма розвитку Києва – це програма дій, яка ґрунтується на досвіді та нових ідеях. І разом з партією «Єдність» ми цю програму реалізуємо», – зазначив Олександр Омельченко.

Лідер партії висловив впевненість у своїй команді, де зібрались кращі фахівці та професіонали.

«Партія «Єдність» – це сила досвіду помножена на енергію молоді. На відміну від інших політичних сил, ми робимо ставку на експертів, а не на олігархів чи їх посібників. Я гордий, що саме ця команда висуває мене на посаду міського голови і переконаний в перемозі», – підкреслив Олександр Омельченко.

peredplata