Суворов підказав Україні маленьку хитрість для перемоги над Росією

Суворов підказав Україні маленьку хитрість для перемоги над Росією

Після того, як Росія порушила Будапештський меморандум, Україна повинна відновити свій ядерний потенціал, не афішуючи цього.
Про це в інтерв\’ю виданню \”Гордон\” заявив колишній радянський розвідник, який живе у Великобританії, письменник та історик Віктор Суворов.
\”Порушення Будапештського меморандуму набагато ширше, ніж просто українська проблема. Тепер жодна країна не довіряє гарантіям Росії, США і Великобританії: мовляв, Україна повірила, добровільно віддала 1240 ядерних зарядів і прокололася. Зараз ледь не кожна держава буде прагнути до створення ядерної зброї, тому що усвідомила: західні джентльмени нічого реально не гарантують… Україна має повне моральне право відновити свій ядерний потенціал. Тільки нічого про це на весь світ розголошувати, треба тихо і без шуму приступити до розробок. Я абсолютно серйозно\”, – наголосив він.

Історик навів як приклад Ізраїль, який офіційно не вважається ядерною державою, але якийсь арсенал зброї у нього явно є.
\”Ізраїль, наприклад, ніколи офіційно не визнавав себе ядерною державою, але в тому, що мудрі євреї дещо ядерне мають – навіть не сумнівайтеся! Чим же мудрі українці гірші? Треба тишком-нишком приступити до створення ядерної зброї, а коли припече, знизати плечима: ой, випадково саме вийшло, була майстерня з виготовлення ліжок, а дивись, що в підсумку вийшло\”, – сказав Суворов.
Як повідомляв \”Обозреватель\”, раніше Путін назвав безглуздими вимоги до Росії виконувати Мінські угоди.

Джерело

peredplata