В Івано-Франківську з’явилися листівки з Гітлером

В Івано-Франківську з’явилися листівки з ГітлеромУ центральній частині Івано-Франківська розклеєні листівки з зображенням Гітлера.

З надписом «Я також винищував українців. Поставте і мені пам’ятник». Крім цього на листівці присутнє зображення Сталіна, яке височіє над горою людських черепів. Про це сьогодні, 19 грудня, повідомив власкор ЗІКу.

Ця акція організована Всеукраїнською організацією «Тризуб». В такий спосіб її активісти протестують проти рішення Запорізького суду, який постановив компенсувати шкоду за пошкодження бюсту Сталіна.

Один з представників «Тризубу» Олексій (прізвища попросив не називати) у коментарі ЗІКу повідомив що акція всеукраїнська, тому такі ж листівки розвішані у всіх великих містах. За його словами тираж плакатів сягає 20 тисяч примірників.

На запитання: чи вже є реакція від правоохоронців чи комунальників, адже листівки розміщені часто в недозволених місцях, член «Тризубу» відповів, що люди нормально реагують на листівки, бо розуміють що Сталін і Гітлер це одне і теж.

Джерело

peredplata