Крах режиму Путіна неминучий – Каспаров

Крах режиму Путіна неминучий - КаспаровКрах режиму Володимира Путіна у Росії неминучий, причому ситуація закінчиться вибухом.
Про це в інтерв\’ю \”Апострофу\” сказав російський опозиціонер Гаррі Каспаров.

\”Криза, на мій погляд, неминуча, і вона не обмежиться простою колотнечею у Москві або зміною влади Путіна на когось. Це криза, яка носить системний характер, тому що Путін – одноосібний диктатор. А одноосібна диктатура не має на увазі зміну одного на іншого\”, – заявив він.

За словами Каспарова, Путін \”зруйнував всі інструменти, які могли призвести до відносно спокійної зміні влади\”.

\”Раніше були ЦК, політбюро, якісь інститути, які дозволяли розраховувати на те, що у системи є інтерес до самозбереження. А путінська диктатура – вона, як хребет, залежить від однієї людини. І наслідки будуть клінічними для всієї країни. Але потрібно розуміти, що якими б не були наслідки краху путінського режиму сьогодні, завтра вони будуть ще гіршими, а післязавтра можуть стати взагалі неперетравлюваними. Диктатури, подібні путінській, добром не завершуються. І мови про якісь вибори або плавний перехід, бути не може. Йдеться про вибух. І кожна відтяжка буде тільки збільшувати ціну, яку Росія, Україна і весь світ заплатять за крах цього режиму\”, – зазначив опозиціонер.

peredplata