Тимошенко розвернула автозак під самим судом. Суд засідає без неї

Тимошенко розвернула автозак під самим судом. Суд засідає без неїЮлія Тимошенко відмовилась від участі в засіданні Апеляційного суду Києва 20 грудня, де розглядатимуть її скаргу на вирок Печерського райсуду у \”газовій\” справі.

Як повідомило УНІАН поінформоване джерело, у вівторок вранці Тимошенко попросила медиків СІЗО ввести знеболювальне, щоб вона мала можливість взяти участь в судовому засіданні.

Однак, за даними співрозмовника агентства, коли спецавтомобіль із Тимошенко вже майже доїхав до будівлі суду, вона, пославшись на різкий біль у спині, попросила відвезти її назад.

Раніше у вівторок захисник екс-прем’єра Сергій Власенко повідомив, що Тимошенко в понеділок попросила керівництво київського СІЗО доставити її в вівторок на засідання Апеляційного суду Києва.

Між тим, Апеляційний суд Києва розпочав зсідання за відсутності екс-прем\’єра, повідомляє сайт Тимошенко.

Скаргу екс-прем’єра розглядають троє суддів у складі Олени Сітайло, Тетяни Фриз та Ольги Юрдиги.

\”Засуджена Тимошенко Юлія Володимирівна до суду не доставлена\”, – констатувала на початку засідання суддя Сітайло.

\”За рішенням суду здійснюється технічний запис із допомогою системи \”Феміда\”, а також для забезпечення принципу відкритості у судовому засіданні здійснюється відеотрансляція до зали, в якій знаходяться журналісти\”, – повідомила вона.

На судовому засіданні присутні захисники Юрій Сухов, Олександр Плахотнюк, Євгенія Тимошенко, Микола Сірий и Сергій Власенко. Крім того, у залі суду присутні народні депутати фракції \”БЮТ-\”Батьківщина\”.

Джерело

peredplata