Саакашвілі публічно звільнив свого радника, запідозреного у корупції

Саакашвілі публічно звільнив свого радника, запідозреного у корупціїГолова Одеської облдержадміністрації Михаїл Саакашвілі звільнив свого радника Володимира Рєзніка після перевірки його діяльності. Про це сам Саакашвілі повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Після того як була взята на гарячому керівник департаменту ЖКГ Марченко, за моїм дорученням була проведена внутрішня перевірка, в ході якої ми виявили, що радник голови ОДА Рєзнік незаконно завізував документи пов\’язані з будівельними роботами в області.
Сьогодні я запросив керівників УВС і прокуратури на засідання керівництва Одеської ОДА, де публічно звільнив радника голови адміністраціі і попросив правоохоронні органи негайно їм зайнятися, а також перевірити усі фінансові документи основних ланок адміністрації.
В умовах, коли ми зруйнували традиційну корупційну вертикаль в Одесі, я буду особливо безкомпромісним і ми доведемо до кінця повне очищення управлінь усіх рівнів від перевертнів у кабінетах.
Після того як ми скоротили число співробітників адміністрації з 800 до 400 осіб, ми продовжимо реорганізацію і незважаючи на всі перепони Трудового Кодексу практично все старе керівництво буде повністю замінено, а всі нові кадри і надалі призначатимуться за прозорим конкурсом, так як ми вже зробили з головами районних адміністрацій, з декількома департаментами ОДА і новим Центром обслуговування громадян.

Нагадаємо, 30 грудня співробітники СБУ та військової прокуратури затримали на хабарі в 1,5 мільйона гривень високопоставленого чиновника Одеської обласної державної адміністрації.

peredplata