Наші депутати у \”Кнаусі\” продовжили сесію. Хто платив невідомо

Наші депутати у "Кнаусі" продовжили сесію. Хто платив невідомоГолова чернівецької ОДА, депутат облради Михайло Папієв звинуватив опозицію у заколоті, мовляв вони не прагнуть конструктивної роботи та покращень. Тому голову облради депутати більшості обирати не стали, натомість пішли святкувати новорічні свята до \”Кнауса\”. За чиї гроші \”відпочивали\” натруджені народні обранці – невідомо.

– Ми можемо обрати голову обласної ради, для цього є і потрібна кількість депутатів, і кандидатура, – заявив Михайло Папієв. – Ален ми не будемо робити цього, бо потім вони звинуватять нас у фальсифікуванні, на це вони і очікують.

Депутати проголосували за те, щоб не закривати сесію і на наступному пленарному засіданні обрати врешті голову.

Очевидно Михайло Папієв погарячкував, заявивши, що потрібна кількість депутатів для обрання голови облради є. Для цього необхідна присутність щонайменше 2/3 від усього депутатського складу. Натомість у сесійній залі о 17.00 залишалось щонайбільше 65 депутатів від необхідних 75.

Нагадаємо, представники трьох фракцій Чернівецької облради – \”Фронт змін\”, \”Батьківщина\” та \”Свобода\” – покинули сесійну залу ради. Таким чином опозиція висловила своє невдоволення тим, що на сьогоднішній сесії питання щодо обрання голови облради не розглядалося першим в порядку денному та питання про бюджет області розглядалося з порушеннями.
Насамкінець депутати більшості пішли святкувати наближення Новорічно-Різдвяних свят. Заступник голови облради Валентин Маніліч запросив усіх депутатів до ресторану «Кнаус».

Джерело

peredplata