Експерт: Янукович посадив Тимошенко за порадою Ющенка

Експерт: Янукович посадив Тимошенко за порадою ЮщенкаФатальною помилкою президента України Віктора Януковича стало те, що він прислухався до поради свого попередника Віктора Ющенка посадити у в\’язницю колишнього прем\’єр-міністра Юлію Тимошенко.

Про це заявив директор Соціологічної служби \”Український барометр», політолог Віктор Небоженко.

За його словами, \”те, що рейтинг Партії регіонів вище рейтингу самого Януковича, говорить про те, що його партія – перспективніша, ніж він сам\”.
При цьому політолог додав, що \”повторити рейтинговий \”успіх\” Ющенко чинний президент не зможе\”. \”Падіння рейтингу Ющенка було обумовлено його особистим психологічним станом – аутизм, месіанство. У Януковича, на відміну від Ющенка, є абсолютно здорове бажання заробити мільярд своїй родині. Його можна привітати з цим\”, – сказав Небоженко.

Експерт також зазначив, що Ющенко, коли став президентом, вже був дуже багатий, а для Януковича \”гроші дуже важливі, особливо враховуючи його важке дитинство\”. \”Але парадоксальним є те, що Янукович повірив Ющенкові, повірив у його пораду посадити Тимошенко. Це була фатальна помилка Януковича\”, – сказав політолог.

Нагадаємо, згідно з останнім соціологічним опитуванням, проведеним Центром Разумкова, якби президентські вибори відбулися в найближчу неділю, найбільше голосів виборців отримала б Юлія Тимошенко – 16,3%, Віктор Янукович набрав би 13,3%, Арсеній Яценюк – 10,7%. При цьому рейтинг президента виявився нижчим, ніж рейтинг його партії – 13,9%.

Джерело

peredplata