\”Сиділа. Молилася і плакала за доню. А потім зайшов президент\”. Мама Савченко розповіла, як зустрічалася з Порошенком

Марія Савченко, мати заарештованої в Росії української льотчиці і нардепа Надії Савченко поділилася подробицями зустрічі з президентом України Петром Порошенко. Розмову матері Савченко з президентом України передала журналістка Христина Бондаренко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сиділа. Молилася і плакала за доню. А потім зайшов президент". Мама Савченко розповіла, як зустрічалася з Порошенком

Позавчора вона говорила з президентом:

– Спочатку мене завели в одну кімнату. Там я чекала Петра Олексійовича. Сиділа і почала молитися. Просила, щоби моя донечка витримала це все. Потім мене привели в іншу кімнату. Там був такий круглий стіл. Знову чекала. Я сіла і поклала голову вниз. Сиділа так і плакала. Молилася і плакала за доню. А потім зайшов президент. Я не почула навіть. Зайшов, поклав руки на плечі і сказав: \”Я роблю все. Я зроблю так, що вона буде на волі\”

… Знаєте, найсильніше, що є у світі це щира молитва мами за свою дитину. Вона має неймовірну силу. І ще: сьогодні Марія Іванівна чекає на дзвінок з АП з новинами про Надю. З новинами про те, що, той, хто пообіцяв звільнити її дитину, сказав це все не в повітря.

peredplata