Чудова ініціатива \”Самопомочі\”!

Чудова ініціатива "Самопомочі"!

Наш Власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Фракція \”Самопоміч\” вимагає розслідування \”Офшорного скандалу\” і ухвалення \”Закону про президента України\” – отже, дострокові парламентські і президентські вибори?

\”Фракція \”Самопоміч\” ініціює створення тимчасової слідчої комісії в Верховній Раді України для об\’єктивного розслідування \”Офшорного скандалу\”, а також наполягає на негайному прийнятті закону про тимчасові слідчі комісії у Верховній Раді України.

Ми також звертаємося до громадськості з проханням здійснювати моніторинг та контроль за таким розслідуванням – адже зловживання і свавілля влади можливі тільки там, де люди готові з цим миритися\”, – йдеться в сьогоднішній заяві \”Самопомочі\”.

Крім того, фракція \”Самопоміч\” буде наполягати на прийнятті \”Закону про президента України\”. Цей закон \”повинен врегулювати діяльність президента і його допоміжних органів для захисту інституту президента від фатальний помилок\”, – зазначено в заяві.

Крім того, політсила продовжує наполягати на прийнятті закону \”про вибори народних депутатів\” на пропорційній основі за відкритими списками.

\”Ми впевнені, що запропонований механізм зможе зупинити політичний хаос і повернути довіру до інституту влади\”, – йдеться в документі.

peredplata