Чоловік Тимошенко прогнозує нову революцію в Україні

Чоловік Тимошенко прогнозує нову революцію в УкраїніЧоловік екс-прем\’єр-міністра України Юлії Тимошенко Олександр подякував за надання йому політичного притулку в Чехії.

У заяві, яку оприлюднили в понеділок чеські ЗМІ, йдеться про те, що він \”зазнав переслідувань з боку режиму Президента України Віктора Януковича через тиск на Юлію Тимошенко\”.

Олександр Тимошенко прогнозує, що в Україні наближається нова революція. \”Їм (владі, – ред.) не вдалося зламати Юлію Тимошенко ані залякуваннями, ні судами, ані тюремним ув\’язненням, ані тортурами, і тому вони вдаються до ще гірших речей, таких як переслідування моєї особи та інших членів сім\’ї. Я не хочу давати Януковичу більше можливості тиску на лідера опозиції, а політичний притулок – це для мене єдиний спосіб домогтися цього\”, – цитує слова Олександра Тимошенка газета \”Лідове новіни\”.

Нагадаємо, Олександр Тимошенко 9 січня повідомив, що подав у Празі документи на реєстрацію Міжнародної громадської організації \”Батьківщина\”, почесним президентом якої запропонують обрати Євгенію Тимошенко. Сам Олександр Тимошенко 6 січня отримав політичний притулок у Чехії.
Джерело:

peredplata