Ющенко балотуватиметься до верховної ради від Тернопільщини

Ющенко балотуватиметься до верховної ради від ТернопільщиниЕкс-президент Віктор Ющенко може висунути свою кандидатуру по мажоритарному округу в Тернополі. Такі чутки ходять в Нашій Україні.

Там джерело зазначило, що від імені Ющенка ведуться переговори з представниками ВО \”Свобода\” для того, щоб ця політична сила не виставляла проти нього сильного кандидата по мажоритарному округу в Тернополі.

При цьому джерело не уточнило, чим завершилися переговори. В той же час він відзначив, що Тернопіль був вибраний невипадково: \”по-перше, це місто Ющенко добре знайоме, він тут вчився в інституті, по-друге, у Тернополі та області у Нашої України існує певний рівень підтримки, який може стати непоганим стартом виборчої кампанії\”.

Нагадаємо, у вересні минулого року Наша Україна повідомляла, що Ющенко має намір брати участь у виборах Верховної Ради в жовтні 2012 року за партійним списком\”Нашої України\”.

Крім того, в липні 2011 року повідомлялось, що Ющенко піде на вибори з одним з мажоритарних округів у Львівській області.

Джерело Кореспондент

peredplata