ТОП новини: Янукович знову заговорив, блискавичне призначення Луценка генпрокурором

Колишній президент України Віктор Янукович знову нагадав про себе. Юрій Луценко став новим генеральним прокурором України.

Генпрокурор Луценко

Верховна Рада вразила швидкістю, з якою вона вирішила долю нового генпрокурора. На ранковому засіданні народні депутати підтримали законопроект №4645, який дозволяє стати генеральним прокурором України особі без юридичної освіти. Цей закон називають \”законом під Луценка\”, адже саме після його прийняття президент направив на розгляд депутатів кандидатуру Юрія Луценка. Аби закон якнайшвидше набув чинності – вийшов спецвипуск \”Голосу України\”.

Того ж дня Порошенко зареєстрував проект постанови про призначення Луценка на посаду глави ГПУ.

І вже на вечірньому пленарному засіданні нардепи дали добро на призначення Луценка. На засіданні був присутній і сам Порошенко. Просто у приміщенні Ради президент підписав закон. Після чого новий генпрокурор оперативно склав присягу.

Янукович заговорив

ТОП новини: Янукович знову заговорив, блискавичне призначення Луценка генпрокурором

Колишній президент України Віктор Янукович, який втік до Росії, зустрівся з адвокатом беркутівців у Москві. Там він заявив, що на суд у справі розстрілу майданівців приїхати не зможе, але готовий до відеоконференції.

Янукович також записав відеозвернення, в якому захищає беркутівців. А от у трагедії на Майдані він звинувачує нинішню українську владу.

Ролик, що є розпорядженні 24 Каналу, дивіться за посиланням.
Джерело: 24 канал

peredplata