Коляда про отруєння Ющенка: Треба закушувати правильно

Коляда про отруєння Ющенка: Треба закушувати правильноКолишній заступник екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, начальник Головного слідчого управління МВС Петро Коляда заявляє, що не вірив і не вірить у те, що екс-президент Віктор Ющенко восени 2004 року був отруєний.

Про це П. Коляда заявив 13 січня на допиті під час засідання Печерського районного суду Києва, який розглядає справу Ю.Луценка, повідомляє УНІАН.

«Я не вірив і не вірю в так зване отруєння В.Ющенка. Треба закушувати горілку правильно – оселедцем і огірками. Просто горілку не можна закушувати пловом з баранини… Я ще коли 50 років тому служив в армії, узбеки мене попереджали: «Упаси боже горілку закушувати пловом», – сказав П.Коляда.

При цьому він висловив переконання, що Генеральна прокуратура нарешті повинна розставити «всі крапки над і» у справі про отруєння Ющенка.

«Є слідство за законом, а тут слідство за замовленням – хто при владі, той і потерпілим хоче бути. Вже розібралися б між собою – було отруєння чи ні», – зазначив Коляда.

Джерело

peredplata