Савченко вперше виступила в Раді: Вибачте, що я жива, а ваша дитина мертва

Савченко вперше виступила в Раді: Вибачте, що я жива, а ваша дитина мертваНародний депутат від \”Батьківщини\” Надія Савченко перший раз виступила з трибуни Верховної Ради під час пленарного засідання.

Вона почала виступ з подяки усім українцям та всім людям у світі, які переживали за її визволення.

Крім того, депутат звернулася до матері загиблого під Щастям українського військового Вадима Пугачова.

Я хочу попросити вибачення в матері Вадима Пугачова за те, що її син віддав життя за мою волю. Вибачте, що я жива, а ваша дитина мертва,
— сказала Надія Савченко.

Вона заявила, що не дасть депутатам, які сидять у парламенті, забути про тих хлопців, які починали лягати за Україну на Майдані і зараз продовжують помирати за неї на Донбасі.

\”Якщо хто-небудь з вас був на кладовищі, то ви могли відчути те, що відчула я. Вони не лежать, вони стоять. Вони стоять з нами за Україну і вони не ляжуть в могили доти, доки ми не отримаємо ту Україну, за яку померли вони і про яку мріємо ми\”, — наголосила Савченко.

Закінчила виступ льотчиця виконанням національного гімну України і вигуком \”Слава Україні!\”. Також вона зняла свій портрет з трибуни Ради і причепила там плакат з фотографіями українців, яких Росія продовжує незаконно утримувати у своїх в\’язницях.

Савченко вперше виступила в Раді: Вибачте, що я жива, а ваша дитина мертва

Нагадаємо, у свій перший робочий день народний депутат Надія Савченко приїхала на роботу завчасно. Під стінами Верховної Ради з кавою в руках її помітили ще о 7 ранку.

Джерело: 24 Канал

peredplata