В Україні уже 20000 російських паломників-спецназівців

В Україні уже 20000 російських паломників-спецназівцівЛідер ГО \”Антикорупційний комітет Майдану\” Олексій Ісаєв розповів в короткому інтерв\’ю для УкрПресс інформацію, відносно такого гучного хресного ходу.

Він дав деякі дані оперативної інформації, можливі сценарії і рецепт як узабезпечити себе.

\”В даний момент у нас є абсолютно точна інформація, що в Україну під\’їжджають так звані паломники, їх вже зафіксували більше 20 тис. чоловік на кордоні. Ми дуже щільно працюємо з прикордонниками, з силовими структурами. Природно, що головна мета це дестабілізація ситуації в Україні, ну і подарунок до 25-річчя нашої незалежності, зараз ми проводжаємо Павла Шеремета і ми вважаємо, що це ланки одного ланцюга. Є інформація, що готується напад на натовп вірян нібито проукраїнски налаштованими групами радикалів.

Є декілька можливих сценаріїв, одна з них цей напад на натовп на Володимирській гірці, можливо із застосуванням піротехнічних, а може і бойових засобів. Можливо шумових гранат, для того, щоб створити паніку і в районі Софіївської площі, Володимирської вулиці створити не лише паніку, а і почати якийсь мордобій. Потім обурений народ йде знімати уряд. У росіян з фантазією слабо, вони так і працюють, це спрощений варіант.

Рекомендації: не виходити на протистояння з ними, ми зі своєю строны постараємося не допустити цих елементів. А просто громадянам звичайно краще не ходити на цей так званий хресний хід, – підсумував громадський діяч\”.

Розмовляв: Олексій Воронцов

peredplata