Тарасюк вважає, що Янукович \”віддячує\” Ющенку за владу.ДОДАНО ФОТО

Тарасюк вважає, що Янукович "віддячує" Ющенку за владу.ДОДАНО ФОТОЛідер НРУ Борис Тарасюк вважає, що нинішня влада \”віддячує\” екс-президенту Віктору Ющенку.

В ефірі 5 каналу він висловив думку, що той факт, що Ющенко досі живе в офіційній резиденції президента, є невипадковим, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

\”Очевидно, той факт, що президент Ющенко, який після приведення до присяги нового президента залишався, і, наскільки мені відомо, досі залишається, в офіційній резиденції президента України – це саме по собі про щось свідчить\”, – заявив Тарасюк.

\”Якщо говорити про ті мотиви, по яких була абсолютно необгрунтовано звинувачена Юлія Тимошенко, то треба повернутися трошки раніше, в 2006 рік, і задати питання про відповідальність, у тому числі кримінальну, Віктора Ющенка, тодішнього президента, який давав абсолютно незаконні усні вказівки делегації України на переговорах у Москві. У результаті цього ціна на газ для України вперше підскочила вдвічі\”, – зазначив він.

Тарасюк вважає, що Янукович "віддячує" Ющенку за владу.ДОДАНО ФОТО

\”Очевидно, нинішня влада віддячує колишньому президенту за те, що, врешті-решт, ніхто не постраждав з тодішньої опозиції за реальні порушення закону. Очевидно, нинішня влада віддячує йому за його поведінку під час президентських виборів 2010 року – фактично, він одноосібно сприяв приведенню до влади Віктора Януковича\”, – додав він.

Джерело

peredplata