\”Важко уявити, щоб у Черчилля була фабрика в Німеччині\” – Ющенко про липецький Roshen

"Важко уявити, щоб у Черчилля була фабрика в Німеччині" - Ющенко про липецький RoshenПитання перемоги і територіальної цілісності – це головне для країни.
Про це в інтерв\’ю \”Апострофу\” сказав третій президент України Віктор Ющенко, відповідаючи на запитання про фабрику Roshen у Липецьку.

\”Мені важко уявити, щоб у Черчилля була фабрика в Німеччині, наприклад в 1942 або 1943 року. Я розумію, що це різні часи, але мені здається, що сьогодні питання перемоги і нашої територіальної цілісності – це головне. Якщо ми отримаємо перемогу, ми отримаємо мир, і тому кожен громадянин має працювати на перемогу Я чую полеміку про світ дуже часто і від політиків, і від наших депутатів. Насправді, наш пріоритет – це перемога і не нижче за перемогу\”, – сказав він.

За словами Ющенка, у війни є 2 шляхи: поразка чи перемога.

\”Третього шляху не існує. І після першої дороги, і після другої настає мир. Після поразки – мир, і після перемоги – теж. Давайте визначимося, який мир ми вибираємо. Якщо мир після поразки, тоді послухайте Черчилля, він говорив: \”Хочете миру – здавайтеся і у вас за 2 години буде мир… Без суверенітету, без свободи, без волі, але це вже ваш вибір\”, – зауважив він.

Нагадаємо, російсько-терористичні війська протягом минулої доби 64 рази відкривали вогонь. З опівночі зафіксовано 7 обстрілів.
Джерело: gazeta.ua

peredplata