\”Батьківщина\” намагається зірвати процес об\’єднання територіальних громад

"Батьківщина" намагається зірвати процес об'єднання територіальних громадКерівництво політичної партії \”Батьківщина\” всіляко намагається зірвати процес децентралізації влади і перешкоджає об\’єднанню територіальних громад.

Про це заявив керівник фракції \”Народний фронт\” Максим Бурбак.

\”Вбачаємо, що фракція \”Батьківщина\” робить все для того, щоб зірвати процес об\’єднання територіальних громад і процес децентралізації влади в країні, які було розпочато Урядом Яценюка\”, – повідомив він.

Бурбак відзначив, що минулого року, коли Уряд Яценюка починав впроваджувати субсидії, ця політична сила також всіляко намагалась дискредитувати систему субсидій.

\”Це повторення минулорічної практики, коли на численних ток-шоу, круглих столах по областях України, на зустрічах з аграріями, з мешканцями маленьких містечок і сіл, розказують що система субсидій не запрацює, що це все погано. Натомість система субсидій працює, гроші передбачені і в цьому році і на наступний\”, – наголосив Бурбак.

\”Тепер поширюються заяви стосовно продажу землі, невідповідні заяви щодо тарифних війн, фейки стосовно заохочення деяких місцевих рад щодо укладання особливих угод з кабінетом міністрів. Цим поширюється хаос\”, – підкреслив керівник фракції \”Народний фронт\”.

\”Хочу нагадати як колишній прем\’єр-міністр Юлія Тимошенко підписувала Меморандум з МВФ, яким було передбачено розкриття і продаж ринку землі, укладання 2009 року кабальних газових угод. Люди все добре пам\’ятають\”, – нагадав Бурбак.

Він також відзначив, що одну з подібних \”страшилок\” \”Батьківщини\” щодо продажу землі парламент успішно розвіяв минулого пленарного тижня, продовживши мораторій на продаж землі.

Офіційний сайт: http://nfront.org.ua/

peredplata