\”Пацан сказав – пацан передумав\”: Трамп не поїде до Путіна

Новообраний президент США Дональд Трамп відмовився виконувати одну зі своїх передвиборних обіцянок. Як повідомляють ЗМІ, що посилаються на неназваного високопоставленого чиновника в Республіканській партії, Трамп вирішив не відвідувати Росію до інавгурації, хоча під час боротьби за Білий дім заявляв протилежне, передають Патріоти України з посиланням на Русского еврея.

"Пацан сказав - пацан передумав": Трамп не поїде до Путіна

Дональд Трамп. Фото: REUTERS.

\”Після деяких нарад усередині команди було прийнято рішення почекати з візитом. Він буде готуватися вже після вступу на посаду президента Трампа\”, – заявило джерело в бесіді з газетою.

Тим часом, ще в жовтні видання Politico наводило наступні слова мільярдера: \”Якщо я виграю 8 листопада, думаю, що міг би зустрітися з Путіним і зустрітися з Росією до початку роботи моєї адміністрації\”, – говорив він.

Високопоставлений співрозмовник заперечує наявність будь-яких змістовних контактів між Кремлем і новим американським лідером в даний час, в тому числі в зв\’язку з ситуацією в Сирії, де Росія відновила атаки на повстанців, діючи на боці режиму Башара Асада.

\”Ні Дональд Трамп, ні його команда не знали про відновлення військової операції російських збройних сил в Сирії. На даному етапі ніяких серйозних контактів між Москвою і командою Трампа немає \”, – уточнив він.

peredplata