Постпред Росії при ООН Віталій Чуркін: «Офіційно заявляю: Віктор Янукович особисто попросив Володимира Путіна ввести війська в Крим і на Донбас!»

Постпред Росії при ООН Віталій Чуркін: «Офіційно заявляю: Віктор Янукович особисто попросив Володимира Путіна ввести війська в Крим і на Донбас!» Чуркін підтвердив, що колишній президент Янукович просив про введення російських військ в Україну, давши тим самим добро на окупацію Донбасу і АРК Крим.

1 березня 2014 року Янукович попросив Путіна ввести війська на територію України, це підтверджує виступ представника РФ при ООН Віталія Чуркіна, повідомляє «Діалог UA». «Як законно обраний президент України, звертаюся до президента Путіна з проханням використовувати збройні сили Росії для відновлення законності на території України», – процитував Чуркін заяву Януковича в ході екстреного засідання Ради безпеки ООН. На підтвердження своїх слів російський дипломат продемонстрував членам Радбезу ООН фотокопію звернення Віктора Януковича від 1 березня про введення військ на територію України. Даний документ російські окупанти використовують вже два з половиною роки як обгрунтування свого вторгнення на територію сусідньої держави. Читайте також: 8 сигналів, які подають ваші очі, попереджаючи про проблеми в організмі Нагадаємо, сьогодні в Ростові Янукович заявив, що в ніч з 18 на 19 лютого 2014 роки не говорив з Путіним, і під час євромайдан в своїй резиденції не проводив зустріч з російським чиновником Сурковим. На це в українській Генпрокуратурі відповіли, що екс-президент бреше, і що є переконливі докази його переговорів з російською стороною під час кривавих подій в Києві.

http://proua.com.ua/?p=66140#hcq=ApRr14q

peredplata