Яценюк кличе до суду підприємця Торгала, який розповів про його \”вілли\” у Маямі

Яценюк кличе до суду підприємця Торгала, який розповів про його "вілли" у МаяміЛідер партії \”Народний фронт\” Арсеній Яценюк подав позовну заяву до Солом\’янського районного суду містаКиєва на автора Олега Торгала, який 30 листопада опублікував в інтернет-виданні \”Обозреватель\” блог про придбання Яценюком 24 вілл у Маямі (США).

\”Заявляю, що не маю і ніколи не мав у власності ні рухомого, ні нерухомого майна за межами держави Україна, не маю іноземних рахунків у банках, не маю жодного відношення до іноземних компаній, тим паче не є власником або кінцевим бенефіціаром компаній, зареєстрованих за межами нашої Держави\”, – написав Яценюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок, 5 грудня 2016 року.

Він наголосив, що є \”виключно громадянином України і ніколи не мав громадянства іншої країни й не отримував права на постійне проживання в жодній іншій країні світу\”.

\”Вимагаю визнати недостовірною поширену інформацію і зобов\’язати автора цього фейку протягом десяти календарних днів з дня набуття чинності рішенням суду спростувати способом, яким ця неправдива інформація була поширена\”, – написав лідер \”Народного фронту\”.

Також Яценюк оприлюднив на своїй сторінці скан-копію позовної заяви, в якій зазначено, що поширена Торгалом інформація є неправдивою, недостовірною, такою, що принижує честь, гідність і ділову репутацію позивача.

Раніше засновник телеканалу Rosa-tv.com й мережі галерей \”Раритет-Арт\” Торгало написав у блозі про те, що його друг із Маямі, який займається бізнесом у сфері нерухомості, розповів, що Яценюк нібито \”недавно прилітав до Маямі та придбав 24!!! об\’єкта (вілли) від 1 до 5 млн дол.\”.

Політик відразу ж спростував ці відомості.

За повідомленнями ЗМІ, у каліфорнійській Санта-Барбарі мешкає старша сестра екс-прем\’єра Аліна Стіл (Яценюк). Вона перебуває у шлюбі з громадянином Сполучених Штатів Джоном Стілом.

Джерело

peredplata