В БПП не хочуть захищати Порошенка навіть за гроші, – Гриценко \”злив\” чат партії

В БПП не хочуть захищати Порошенка навіть за гроші, – Гриценко "злив" чат партіїНародні депутати від Блоку Петра Порошенка зараз не хочуть захищати президента Порошенка навіть за гроші. Про це заявив колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко.

Як доказ він процитував повідомлення з \”чату БПП\” в ефірі програми Шустер LIVE.

За його словами, нардепам пропонували виступити з темою злочинності в обмін на \”карт-бланш\” при розгляді бюджету.

\”Той, хто в п\’ятницю, 9 грудня, виступить щодо зростання злочинності, крадіжкою автомобілів, катастрофічного падіння показників розкриття злочинів по Україні – той отримає карт-бланш під час розгляду бюджету в другому читанні. Звертаюся до всіх, ми не повинні втратити п\’ятницю\”, – цитує Гриценко депутата від БПП Ірину Фриз.

На думку Гриценка, таким чином намагаються відвернути увагу від так званого \”касетного скандалу\” Онищенка.

В цей час нас змушують обговорювати якісь крадіжки, автомобілі. Або що у Азарова там знайшли якусь квартиру, або Княжичі – що завгодно. Вони навіть можуть створювати ці інформаційні приводи, аби не говорити про це (про Онищенка, – ред.), – наголосив Гриценко.

Нагадаємо, на початку грудня нардеп-втікач Олександр Онищенко, заявив, що у нього є компромат на Петра Порошенка, який він, начебто, передав американським спецслужбам.

Пізніше у мережі з\’явився аудіозапис розмови, голоси на якій схожі на голоси нардепа-втікача Олександра Онищенка та депутата від \”Волі народу\” Олеся Довгого, який виступає нібито переговірником від Порошенка.

peredplata