Плівки Забзалюка – підтвердження того, що команду душити опозицію дає президент – заява «Фронту Змін»

Плівки Забзалюка - підтвердження того, що команду душити опозицію дає президент - заява «Фронту Змін»Записи розмов народного депутата Романа Забзалюка з представником провладної фракції, оприлюднені ним сьогодні, ще раз чітко й недвозначно підтверджують цинізм і лицемірство цієї влади, її намір фальсифікувати парламентські вибори і продовжувати політичні переслідування опозиції.

У розмові з Романом Забзалюком керівник фракції «Реформи заради майбутнього» Ігор Рибаков недвозначно стверджує, кого саме «душитиме» влада на Західній Україні – БЮТ і «Фронт Змін». А також, від кого саме виходить така команда, – від президента Януковича.
«… Мені на Західній Україні як повітря потрібні кандидати. Тобто мені сам Президент України… Там будуть БЮТ і Яцика тиснути… Так. Яценюк», – говорить Рибаков.
Ці записи – ще одне підтвердження, що ці вибори будуть брудними й жорсткими. Влада не зупиниться ні перед чим, вони зубами тримаються за свої посади.
Саме тому влада зараз готується змінити виборчий закон – тому що розуміє: ці вибори за законом, який відвоювала парламентська об\’єднана опозиція, вона програє.
Але ми впевнені, що український народ мудрий, він не піддасться на провокації, він зможе відрізнити біле від чорного і сказати «ні» цьому режиму.
Опозиція єдина як ніколи. У цьому запорука нашої перемоги. Ми переможемо на виборах, сформуємо демократичну більшість і повернемо українцям Україну.

peredplata