“Фронт змін” зібрав підписи за проведення сесії Чернівецької міськради

“Фронт змін” зібрав підписи за проведення сесії Чернівецької міськради“Фронт змін” зібрав підписи третини голосів депутаті Чернівецької міської ради для скликання позачергової сесії.

Фракція “Фронту змін” у міській раді ініціювала позачергову сесію у зв\’язку із складними погодними умовами та незадовільною роботою комунальних служб з розчистки вулиць і площ міста від снігових наметів.

– Ми звернулися до всіх депутатів, бо йдеться про незадовільне забезпечення життєдіяльності міста, – розповів molbuk.ua голова фракції “Фронту змін” Олексій Каспрук. – Підписи поставили депутати нашої фракції, “Свободи” і позафракційні — всього 20. Це не менше третини складу ради.

“Фронт змін” хоче розглянути на сесії питання про визнання роботи відповідних служб з розчистки міста від снігу незадовільною.

– Якщо навіть секретар ради Віталій Михайлішин визнав, що комунальні служби “трохи недопрацювали”, це означає, що вони з роботою не впоралися, – вважає Олексій Каспрук. – Тож ми будемо піднімати питання про створення тимчасової депутатської комісії щодо оцінки роботи відповідних служб і департаменту ЖКГ.

Тепер, згідно із законом, секретар міської ради Віталій Михайлішин має підписати розпорядження про скликання сесії. “Фронт змін” хоче провести її якнайшвидше – 10 лютого.

Джерело

peredplata