Суд у Гаазі

Суд у ГаазіНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Гааги:

-Повертаючись до теми терористів Донбасу і міжнародного суду ООН в Гаазі
\”Представники Росії підкреслюють: жоден міжнародний орган не визнав \”народні республіки\” терористичними організаціями, а сама Україна веде з ними переговори в рамках \”мінського процесу\” і навіть торгує з ними, забезпечуючи таким чином чималу частку бюджету невизнаних утворень\” – BBC
Три роки поспіль переконував друзів нардепів, дипломатів, журналістів, політиків, громадських діячів, що в першу чергу слід на всіх офіційних і державних рівнях оголосити ДНР і ЛНР терористичними організаціями.
А відтак Україна мала звертатись в ПАРЄ, Раду Європи, Європейський парламент, НАТО, ОБСЄ, ООН з вимогою признати ДНР і ЛНР терористичними організаціями. За таким же ж алгоритмом, як це було зроблено щодо ІДІЛ, Аль- Каеди, Аль-Джихад, Хізбула та чимало інших.
З перших днів свого президентства Петро Порошенко грімголосно обіцяв, що звернеться до міжнародного співтовариством з проханням оголосити ДНР і ЛНР терористичними організаціями. Однак його кар\’єрний успіх настільки засліпив йому очі й затуманив голову, що він невдовзі після своїх обіцянок потрапив у \”Нормандський\” капкан\”, а згодов вже потискав у Мінську долоню головного терориста світу – Володимира Путіна. Про обіцяне вже й не заікається.
Натомість сьогодні в Міжнародному суді ООН в Гаазі йому нагадали:

peredplata