\”Вова, прощай, Вова, прости\”: Порошенко готує Гройсману великодній подарунок, – журналіст

"Вова, прощай, Вова, прости": Порошенко готує Гройсману великодній подарунок, - журналістНа Великдень президент Петро Порошенко звільнить з посади прем\’єр-міністра Володимира Гройсмана. Про це написав політичний експерт Станіслав Речинський на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

«На Великдень Петро Олексійович скине чергову сходинку, в надії врятувати свою ракету. Сходинка вже набралася негативу і можна від неї позбавлятися. Гройсман і призначався в якості одноразової губки, покликаної увібрати весь негатив і трохи розвантажити від нього Порошенка. Та й що йому втрачати, Гройсману? На ринку у Вінниці ненавиділи, тут ненавидять – звична доля. Політсили за ним немає, та й взагалі, будь-якої сили», – зазначив він.

За інформацією Речинського, прем\’єром можуть призначити «такого ж беззубого» Геннадія Зубка.

«Фотогенічність. Щоб піпл пару місяців на щось сподівався. Але настільки ж марного і безглуздого без власної політичної сили і будь-якої команди. Тупо – разводняк. Як і анонсовані пухлощоким Ситником якісь розслідування щодо Гонтаревої. Такої ж відпавшої сходинки Порошенка. Можна подумати, що рішення про рефінансування вона приймала самостійно. І крала виключно собі в кишеню», – зазначив експерт.

Речинський пише, що трагізм ситуації, що склалася, в тому, що чесна людина в прем\’єри зараз не піде.

«Піде або відданий раб Петра Олексійовича. Або відвертий шахрай. Ніби Ляшко. Але навіть і він не піде, розуміючи, що це в нинішній ситуації – кінець політичної кар\’єри. Або піде той, хто спочатку має намір Петра Олексійовича переграти, а потім і поховати. І буде мати якийсь козир у вигляді карт-бланшу від Заходу. Загалом, майбутній прем\’єр буде або черговим «фунтом» Порошенка або його могильником», – резюмував експерт.

peredplata