У Хмельницьку як і у Чернівцях – зрадники \”Батьківщини\”

У Хмельницьку як і у Чернівцях - зрадники "Батьківщини"Шість депутатів \”не виконали важливу вказівку\” – проголосували за обласний бюджет Хмельниччини.

На Хмельниччині з фракції ВО \”Батьківщина\” в обласній раді виключили 6 депутатів з формулюванням \”за зраду\”. Про це повідомив керівник фракції в облраді Іван Гладуняк на 15-й звітно-виборчій партійній конференції, яка відбулася в суботу в Хмельницькому.

\”На жаль, у фракції відбулися неправильні речі, і шість депутатів не виконали важливу вказівку – проголосували за обласний бюджет. Я назву ці прізвища: Інна Шоробура (ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії), Артур Фрідман (голова спостережної ради, голова ради директорів ЗАТ Об\’єднання \”Прогрес\”), Леонід Семенюк (акушер-гінеколог Хмельницького міського перинатального центру), Юрій Пливанюк (начальник управління охорони здоров\’я Кам\’янець-Подільської міської ради), Леонід Бриндіков (головний лікар Хмельницького обласного онкологічного диспансеру) та Микола Дячук (заступник голови правління корпорації \”Сварог Вест Груп\”)\”, – наголосив Гладуняк.

Він зауважив, що наступним кроком буде виключення цих депутатів з партії облорганізації ВО \”Батьківщина\”.

Слід зазначити, що у Хмельницькій облраді нараховується 104 депутати, з них 31 від фракції ВО \”Батьківщина\”, яких було обрано на місцевих виборах 2010 року.

Джерело

peredplata