Москаль до Балоги: Хіба можна так відверто перефарбовуватися?

Москаль до Балоги: Хіба можна так відверто перефарбовуватися?Народний депутат, перший заступник голови Комітету ВР України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль нагадав міністру МНС Віктору Балозі, котрого «засмутив вирок Луценку», як він тиснув на Генпрокуратуру, вимагаючи засудити міністра МВС за перельоти та іменну зброю.

«Вікторе Івановичу, побійтеся Бога! Хіба можна так відверто перефарбовуватися в залежності від політичної кон’юнктури і наближення до виборів? – коментує народний депутат «одкровення» Віктора Балоги про те, що його засмутив вердикт Юрію Луценку і що він ніколи не приховував, що хотів його звільнення.

«Як вам не соромно так відверто брехати в очі українському народу, якщо ви, будучи главою президентського секретаріату Ющенка, разом зі своїм заступником Пукшиним особисто збирали матеріали проти Луценка і тиснули на Генпрокуратуру й суд, щоб засудити його начебто за незаконне використання літака Внутрішніх військ МВС у 2005-2006 роках, а також нагородження іменною вогнепальною зброєю? Адже безпосередньо за вашою вказівкою Головне слідче управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури порушило проти Луценка дві кримінальні справи. Постанови про це були скасовані Подільським районним судом, що підтверджено Апеляційним судом Києва і Верховним судом України. Можна, звичайно, намагатися вдавати з себе невинне ягня перед виборами, але має бути хоч якась межа цинізму!» – заявив Москаль.

Джерело

peredplata